Tisztelt Látogatóink/Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a LISSÉ Kft. által a www.lisse.hu elérhetőség alatt üzemeltetett webáruházat technikai okok miatt 2024 március. 22-én bezárjuk. A már leadott megrendeléseket természetesen teljesítjük, de új rendeléseket sajnos már nem tudunk felvenni. További tájékoztatásért, illetve a már teljesített vásárlásokkal kapcsolatos információkért az info@lisse.hu mail címre várjuk leveleiket. Megértésüket köszönjük, és elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért!

Cégtörténet

Társaságunk 2005 márciusában került bejegyzésre Coco House Kft. néven nagykanizsai székhellyel. Telephelyünket Keszthelyen alakítottuk ki, egy 200 m2-es bérleményben 1 termékkel és 6 fővel.

2010-ben szereztük meg a bérlemény tulajdonjogát és az 550 m2-es üzemet folyamatosan 1980 m2-re bővítettük. Jogerős építési engedéllyel rendelkezünk egy kétszintes 1500 m2-es csarnok megépítésére is, mely jelenlegi üzemünkkel épül össze.

2014 áprilisában cégünk neve a megújulás jegyében Lissé Édességgyár Kft.-re változott.

Termékkínálatunk mára 24 termékre bővült. Legdominánsabb a 7 termékből álló CocoMax termékcsalád, melyet 2014-ben Magyar Termék Nagydíjjal is jutalmaztak. Legnépszerűbb szezonális termékünk a szintén Magyar Termék Nagydíjas Lissé szaloncukorcsalád 8 féle ízben kapható, népszerűsége pedig a minőségi alapanyagoknak köszönhető.

Prémium kategóriás édességeink és szezonális termékeink szinte mindegyik multinacionális kereskedő cég polcain megtalálhatóak (Lidl, Tesco, Metro) illetve szerepelnek hazai láncok (Coop, Reál), magán- és nagykereskedések, benzinkutak (Mol, Shell) kínálatában is. Osztrák partnerünk segítségével Európa 11 országában jelentünk meg, s legnagyobb büszkeségünk, hogy termékeink az Egyesült Államokba is eljutottak.

2015-ben került a hazai és nemzetközi piacra a Lissé desszert családunk. Egyedi és tradícionális ízvilággal, minőségi alapanyagok felhasználásával, a legújabb trendnek megfelelő megjelenéssel.

A láncokkal kötött szerződések alapfeltétele volt a minőség iránti elköteleződés. Komoly erőfeszítéseink eredményeként a HACCP rendszert kiegészítettük 2010-ben az ISO-9001-el, majd 2012-ben megszereztük az IFS Food tanúsítványt. A cég tulajdonosi szerkezetében 2012 januárjában történt jelentős változás újabb pozitívumot jelentett társaságunk számára. Korszerűsítettük informatikai rendszerünket, vállalatirányítási rendszert (S.A.P.) vezettünk be, E-számlát tudunk kibocsátani és fogadni, valamint rehabilitációs foglalkoztatóként is regisztráltunk.

A nagyobb termelés miatt dolgozóink létszáma folyamatosan emelkedik. Jelenleg 60 fővel dolgozunk, de szezonban elérjük a 90 főt. A minőségi fejlődés nélkülözhetetlen. Célunk, szakmai tapasztalatunk és lelkes gyártmányfejlesztő csapatunk segítségével olyan termékek előállítása, melyek kielégítik vásárlóink folyamatosan növekvő igényeit. Fontosnak tartjuk a minőséget, egy stabil beszállítói kör meglétét, a folyamatos technikai fejlődést, a megújulást, valamint az állandó termékfejlesztést, melynek érdekében szoros együttműködésben dolgozunk a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával (Élelmiszermérnöki Intézet). 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosárba

A kosár jelenleg üres.
Vásároljon