Cégtörténet

Társaságunk 2005 márciusában került bejegyzésre Coco House Kft. néven nagykanizsai székhellyel. Telephelyünket Keszthelyen alakítottuk ki, egy 200 m2-es bérleményben 1 termékkel és 6 fővel.

2010-ben szereztük meg a bérlemény tulajdonjogát és az 550 m2-es üzemet folyamatosan 1980 m2-re bővítettük. Jogerős építési engedéllyel rendelkezünk egy kétszintes 1500 m2-es csarnok megépítésére is, mely jelenlegi üzemünkkel épül össze.

2014 áprilisában cégünk neve a megújulás jegyében Lissé Édességgyár Kft.-re változott.

Termékkínálatunk mára 24 termékre bővült. Legdominánsabb a 7 termékből álló CocoMax termékcsalád, melyet 2014-ben Magyar Termék Nagydíjjal is jutalmaztak. Legnépszerűbb szezonális termékünk a szintén Magyar Termék Nagydíjas Lissé szaloncukorcsalád 8 féle ízben kapható, népszerűsége pedig a minőségi alapanyagoknak köszönhető.

Prémium kategóriás édességeink és szezonális termékeink szinte mindegyik multinacionális kereskedő cég polcain megtalálhatóak (Lidl, Tesco, Metro) illetve szerepelnek hazai láncok (Coop, Reál), magán- és nagykereskedések, benzinkutak (Mol, Shell) kínálatában is. Osztrák partnerünk segítségével Európa 11 országában jelentünk meg, s legnagyobb büszkeségünk, hogy termékeink az Egyesült Államokba is eljutottak.

2015-ben került a hazai és nemzetközi piacra a Lissé desszert családunk. Egyedi és tradícionális ízvilággal, minőségi alapanyagok felhasználásával, a legújabb trendnek megfelelő megjelenéssel.

A láncokkal kötött szerződések alapfeltétele volt a minőség iránti elköteleződés. Komoly erőfeszítéseink eredményeként a HACCP rendszert kiegészítettük 2010-ben az ISO-9001-el, majd 2012-ben megszereztük az IFS Food tanúsítványt. A cég tulajdonosi szerkezetében 2012 januárjában történt jelentős változás újabb pozitívumot jelentett társaságunk számára. Korszerűsítettük informatikai rendszerünket, vállalatirányítási rendszert (S.A.P.) vezettünk be, E-számlát tudunk kibocsátani és fogadni, valamint rehabilitációs foglalkoztatóként is regisztráltunk.

A nagyobb termelés miatt dolgozóink létszáma folyamatosan emelkedik. Jelenleg 60 fővel dolgozunk, de szezonban elérjük a 90 főt. A minőségi fejlődés nélkülözhetetlen. Célunk, szakmai tapasztalatunk és lelkes gyártmányfejlesztő csapatunk segítségével olyan termékek előállítása, melyek kielégítik vásárlóink folyamatosan növekvő igényeit. Fontosnak tartjuk a minőséget, egy stabil beszállítói kör meglétét, a folyamatos technikai fejlődést, a megújulást, valamint az állandó termékfejlesztést, melynek érdekében szoros együttműködésben dolgozunk a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával (Élelmiszermérnöki Intézet). 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosárba

A kosár jelenleg üres.
Vásároljon