Tisztelt Látogatóink/Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a LISSÉ Kft. által a www.lisse.hu elérhetőség alatt üzemeltetett webáruházat technikai okok miatt 2024 március. 22-én bezárjuk. A már leadott megrendeléseket természetesen teljesítjük, de új rendeléseket sajnos már nem tudunk felvenni. További tájékoztatásért, illetve a már teljesített vásárlásokkal kapcsolatos információkért az info@lisse.hu mail címre várjuk leveleiket. Megértésüket köszönjük, és elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért!

Napelem sajtóközlemény

2021.|10.|01.

 

Sajtóközlemény

NAPELEM RENDSZER TELEPÍTÉSE VILLAMOS ENERGIA TERMELÉS CÉLJÁBÓL SAJÁT IGÉNYEK KIELÉGÍITÉSÉRE

 

A Lissé Édességgyár Korlátolt Felelősségű Társaság Keszthely városban lévő telephelyén egy komplex energetikai beruházási projekt keretében 16,77 millió forint költségű napelemes kiserőmű létesítését magában foglaló fejlesztést valósított meg. A beruházás keretében egy 50kWe tetőre szerelt háztartási méretű napelemes kiserőmű tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését és beüzemelését végezték el saját villamos energia igényeik kielégítésére. A projekt költségei között 450Wp mono, félcellás napelemek, 50 kW-os inverter, tetőspecifikus napelem0s tartószerkezet és egy monitoring rendszer szerepelt.  A beruházás 2021. júliusban fejeződött és a próbaüzem folyik. A projekt befejezését követően várhatóan jelentősen csökkeni fog a Társaság villamos költsége.

 

A 16,776 millió forint költségű projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg 9,226 millió forint európai uniós támogatás segítségével. A fejlesztés eredményeként érdemi villamos energiadíj csökkenésre számítanak.

 

A projektről bővebb információt a www.lisse.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Csúvár Csaba, ügyvezető

Elérhetőség: +36-30-645-0450, e-mail cím: csuvar.csaba@lisse.hu

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosárba

A kosár jelenleg üres.
Vásároljon