Tisztelt Látogatóink/Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a LISSÉ Kft. által a www.lisse.hu elérhetőség alatt üzemeltetett webáruházat technikai okok miatt 2024 március. 22-én bezárjuk. A már leadott megrendeléseket természetesen teljesítjük, de új rendeléseket sajnos már nem tudunk felvenni. További tájékoztatásért, illetve a már teljesített vásárlásokkal kapcsolatos információkért az info@lisse.hu mail címre várjuk leveleiket. Megértésüket köszönjük, és elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért!

Minőségpolitika

A LISSÉ ÉDESSÉGGYÁR Kft. minden vezetőjének és dolgozójának legfontosabb célkitűzése, hogy termékeink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek, valamint a vonatkozó jogszabályi és egyéb szabályozó követelmények előírásainak. E célunk eléréshez szükségesnek tartottuk a HACCP és az IFS élelmiszerbiztonsági és rendszerek bevezetését és működtetését.

Céljainkat a következők szerint határoztuk meg:

  • A Társaság piaci helyzetének megtartása, illetve javítása az etikus üzleti viselkedés határain belül. Különös figyelmet kell fordítani a korrekt üzleti kapcsolatok fenntartására, vevőink igényeinek megismerésére, azok teljesítésére, a vevői megelégedettség és észrevételek vizsgálatára és azok értékelésére.
  • Biztonságos, és egyenletes minőségű élelmiszerek előállítása, a jogszabályi, élelmiszerbiztonsági és egyéb előírások betartásával, melyhez folyamatosan követjük ezen szabályozók változásait, érvényesítjük azokat dokumentumainkban, biztosítjuk dolgozóinknak a munkájukhoz szükséges ismeretek megszerzését.
  • Rendszerünk kiterjesztése az anyagok beszerzésére, tárolására, a gyártás technológiájának minden lépésére, a raktározásra és kiszállításra, valamint a gyártásközi és késztermék vizsgálatokra.
  • A termelési folyamatok megfelelő higiéniai körülmények között végzése, különös figyelmet fordítva a személyi és üzemi higiéniára, valamint környezetünk védelmére.
  • Társaságunk termékeinek, technológiai és egyéb folyamatainak folyamatos fejlesztése, a rendszereink által biztosított adatok elemzésével, valamint a szakirodalom figyelemmel kísérésével.
  • Hosszú távú munkalehetőség, folyamatos szakmai fejlődés biztosítása dolgozóinknak.

A vezetés minden szintjének feladata és felelőssége a bevezetett rendszerek és a hatókörükbe vont folyamatok működtetése, folyamatos fejlesztése, rendszeres belső és külső felülvizsgálatok végzése és azok értékelése, valamint az ehhez szükséges erőforrások biztosítása.

Minden munkatársunk – annak tudatában, hogy a Társaság jövője, szorosan kapcsolódik a saját jövőjéhez is – kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével hatékonyan hozzájárul a Minőségpolitika és az abban foglalt célok megvalósításához, melynek érdekében tudatosan törekszik az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására és munkaterületén azok alkalmazására.

Keszthely, 2020. február 14.

Csuvár Csaba
ügyvezető

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosárba

A kosár jelenleg üres.
Vásároljon